Post by oreloppporun on Feb 12, 2022 7:36:44 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mnogo dragulja ▞▞▞
▞▞▞ Candy Legend 2022 version ▞▞▞
Igranje igre je sjajno. Grafika vrhunska. Pucanje igre
Previše oglasa.. jednostavno je sranje..
grafika, na jednostavno
Tek sam počeo igrati igru prije 20-ak minuta, ali za sada je dobro. Nivoi idu prilično brzo tako da je to igra koju mislim da ću igrati neko vrijeme.
Prerano je reći koliko mi se sviđa ova igra.
Candy Legend Nezahtjevne igre afh
Baš mi je sviđala ta igtrice samo kad će biti majmuna hvala vam režim samo sam čekala kad će se polarities se ignite puno hvala
PREVIŠE OGLASA
Mislim da su kopirali neku igru koju sam igrao
Sjajna igra. Na razini 1245 nekima je malo teško, ali vježba čini savršenim. Količina oglasa malo je neugodna, ali to je potpuno besplatna igra tako da razumijem potrebu.
Šteta što se ruši svaki put kada se krvavi Google oglas pojavi u gornjem lijevom kutu igre. Isto je sa svim ostalim aplikacijama/igarama ove tvrtke.
Volim ovu igru. Tako zarazna i zabavna. Morao je izbrisati. Došao do visokih 900 razina i zaglavio se na istom komadu igre. Tako tužno
Prije sam volio ovu igru, ali ne nalazim nikakav cilj prema kojem igram. Samo nastavljam brisati igre i idem na sljedeću samo da izvršim zadatak. Ali prema čemu radim? Koji je cilj ove igre?
Nekad sam ovo puno igrao..oglasi su sada smiješni! Ne mogu ni platiti besplatno.. potražit ću negdje drugdje..
Jednostavna igra za igranje. Nisam siguran zašto su najlakši simboli za razradu objašnjeni stotine puta, ali se ne spominje kako igrati ostale. Oglasi su ogorčeni; pogotovo jer se ne mijenjaju kako bi odražavale mjesto igrača. U pozadini se također događaju čudne stvari koje kada kliknete na njih otkrivaju još više oglasa. Je li još netko toliko ljut na pravopis? TO JE NASTAVI ne NASTAVI! Mrzim novu grafiku CONYINUE JOŠ JE TU!!!!!!!!
Vau, sviđa mi se ovaj. I lijepe boje. Igrao sam sve ove igre. Trebate manje dodavanja, ali cool igra. 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝
To je vrlo dosadna i previše laka igra. Ova igra ima puno reklama i ugađanje ove igre je jako loše, zato joj dajem 1 zvjezdicu.
Sviđa mi se igra, ali ne daje vam ocjenu niti vam govori koliko ste dobro prošli
Nije mi se svidjelo.
tako je lijepo, ali je tako uplašeno zbog grafike i uvijek dodaje samo iritaciju koja dolazi zbog njih
Jednostavno i slatko..
Sada igram razinu 180 bez korištenja ikakvih poklon gadgeta, gubim život. Ako ovo igramo izvan mreže, oglasi se ne mogu prekidati.
Budući da je dugo vremena, ali nema daljnjih razina, još uvijek se prikazuje uskoro
lijepo ali previše oglasa
u redu
Zabava. Lako. Zabavna. Preporučam za dosadu odraslih ili ometanje djece
Sviđa mi se ova igra dovela me do oporavka od zamjene koljena
Ne tako teško, zapravo nekako lako, ali u obrani igre. Nisam tako daleko od početka.
Ovisnik sam o ovoj igrici. Međutim, tražite mnogo zvjezdica za svaku stavku.
To je vrlo sjajna igra vrlo opuštajuća i bez napetosti, imao sam napetost, a onda kada sam igrao ovu igru osjećao sam se vrlo opuštajuće i bez napetosti, tako lijepa igra koju biste trebali probati i oni koji nisu instalirali ovu igru
To je dobra igra, ali ne može se ići dalje kada dođete do određene točke
Candy Legend Casual ebym
Moram reći da su moja najveća ljutnja reklama za igranje ovih igara. Ali shvatit ćete kako prikazati oglas za samo tri sekunde, što je dovoljno vremena da odlučite želite li ono što oglas prodaje. DOBAR POSAO
Candy Legend Nezahtjevne igre feb
dobra igra ali previše oglasa
Previše oglasa. Gotovo svaka razina ima oglase. 1/5
Kick the Buddy Toiminta szmx