Post by oreloppporun on Feb 12, 2022 8:13:09 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Town Village Build Story ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Town Village Build Story IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti primogemas ▞▞▞
▞▞▞ Farm Town Village Build Story 2022 version ▞▞▞
Atnaujinti chaysaka žaidimą neįdomu😕
✌😊
Po paskutinio atnaujinimo žaidimas negali būti įkeltas
išspręsti problemą, susijusią su tvarto laikymu
labai sušąla
Kai pasieksite aukščiau esantį 14 lygį, ypač po to, kai pastatote parduotuvę, žaidimas pakabinamas. Aš nekenčiu.
taip pat žaisk puikų žaidimą
hmm kažkaip patinka
Stiebas
Farm Town Village Build Story कैज़ुअल गेम ccw
žaidimas toks įdomus, kad negaliu padėti telefono, kad galėčiau daryti kitus dalykus.
Farm Town Village Build Story Vabaajamängud myx
Nes tai labai gražus žaidimas
Šis žaidimas yra toks nuostabus, kad jis atliktas labai gerai ir lengvai naudojamas
Ką tik atsisiųstas ir kol kas man patinka, kad LVL sukuriamas gana greitai, tai gerai BUS ATNAUJINTI 6 LVL
Man patinka šis žaidimas, bet po kurio laiko jis tampa toks sunkus ir sunkus, kad taip sunku rinkti deimantus, prašau padirbėti...
negaliu išsaugoti savo pažangos „Google“ ar „Facebook“.
Manau, kad kažkas negerai su žaidimo ekonomija, nes atnaujinti saugyklą yra taip sunku! saugykla per anksti užsipildė, tada negalėjau jos atnaujinti, todėl negalėjau surinkti pagamintų daiktų ir įstrigo toje vietoje, kur negalėjo nei surinkti (ar parduoti produktų), nei atnaujinti saugyklos... todėl turėjau pašalinti žaidimą...
Man patinka žaidimas, bet jis labai vėluoja. Tikimės, kad ištaisysite atsilikimą
Nuo šiandienos atnaujinimo, kai paspaudžiu ant sunkvežimio, kad parduočiau prekes, nieko neįvyksta. Galiu apžiūrėti lentą, bet sunkvežimis niekur nevažiuos, net jei turiu visus reikalingus daiktus. Jau kurį laiką žaidžiu šį žaidimą, todėl žinau, kaip jis veikia.
tvartas prisipildo per greitai ir tu negali nieko parodyti tiesiai iš savo tvarto ir tikrai 1200 USD, kad padarytum turgų? tai juokinga, kai visi užsakymai yra daiktai, kurių dar negalite sutvarkyti, kodėl gi nereiškia, kad jie netilps jūsų tvarte. jums reikia suteikti mums kitų būdų parduoti daiktus ir sumažinti kainą rinkoje
Puikus zaidimas. Labai sudėtinga, patinka
Jis taip pat nenusipelno 1 žvaigždutės
Programos ti ami nabo
Kaip pagaminti smaragdinį žiedą?
Žaidimas patiko. Iki 42 lygio. Grafika iškraipyta prarasta saugyklos talpa, mano, kai kurios užduotys nebeveikia. Bandau atnaujinti dar kartą.
gerai ra sya, nakakatuwang laruin
Šie žaidimai buvo labai geri, aš labai myliu šiuos žaidimus ☺😁☺☺bet mes nekeičiame sunkvežimio
Op
Ne taip gerai
geras žaidimas, bet atlygis per vėlai
Man sis zaidimas patiko tik labai panasus i hay day
plZ tai prašymas paversti medžius ir krūmus amžinus, nes juos iškirsti po tam tikro laiko tikrai erzina
Man patinka, bet tai nėra greita
puikus žaidimas... labai smagu.
Rehanui patinka
Ši programa yra tokia nuostabi
Farm Town Village Build Story Diverse ybrd
PUIKUS ZAIDIMAS. Padarykite daugiau tokių!!!
Ar galime aplankyti savo draugo ūkį??
My Talking Angela ミニゲーム skb
Farm Town Village Build Story Įprastos temos tjyw
šis žaidimas yra tuščias žaidimas
las cosechas no aparecian completas
Nekenčiu šio žaidimo
Man primena HayDay. Veikia greičiau su daugybe atnaujinimų. Tik įdomu, kiek jis imsis po lvl8
super žaidimas ir ūkininkavimas